Friday, May 11, 2012

Pardian kalenteria 2013 voi jo tilata!


Tilaa vuoden 2013 jäsenkalenterisi

Pardian jäsenkalenteri on jatkossakin ilmainen jäsenetusi. Voit tilata kalenterin vuodelle 2013 netistä tai tekstiviestillä.

Jäsennumerosi on tilaajatunnuksesi
Tilaaminen on helppoa. Valitse itsellesi sopivin tapa alla olevista vaihtoehdoista. Kalenterin tilaamiseen tarvitset jäsennumerosi, jonka löydät jäsenkortistasi tai PardiaNyt-lehden osoitetiedoista nimesi yhteydestä.


Nettitilaus
Kirjaudu Sähköiseen asiointiin (WebLyytiin) Pardian kotisivuilla, osoitteessa www.pardia.fi. Järjestelmä kysyy sinulta käyttäjätunnusta ja salasanaa. Käyttäjätunnus on jäsennumerosi. Salasana on ensimmäisellä kirjautumiskerralla henkilötunnuksesi 6 ensimmäistä numeroa (ppkkvv). Järjestelmä vaatii sinua muuttamaan salasanan toiseksi heti ensimmäisellä kirjautumiskerralla. Uuden salasanan tulee sisältää 5-12 merkkiä. Mene Kalenteri ja muut tilaukset -kohtaan ja paina Tilaa-painiketta.


Tekstiviestitilaus
Lähetä tekstiviesti palvelunumeroon: 13145
PARDIA(välilyönti)KALENTERI(välilyönti)jäsennumero

Viestin lähettämisen hinta määräytyy matkapuhelinoperaattorin mukaan. Palvelu toimii lähes kaikilla liittymillä (Sonera, Elisa, DNA, Saunalahti, TeleFinland). Saat paluuviestin onnistuneesta tilauksesta.
Voit tarkistaa tilauksesi ja osoitetietosi

Voit tarkistaa tilauksesi Sähköisessä asioinnissa (WebLyytissä), jossa voit tarkistaa myös omat osoitetietosi.

Kalenterit postitetaan kahdessa erässä
Ensimmäisen erän tilausjakso päättyy 19.10.2012 ja toisen 14.12.2012.
Kalenteritilaus koskee Pardian yhteisessä jäsenrekisterissä olevien jäsenjärjestöjen jäseniä.

Huom! Kalenteria ei voi tilata tekstiviestillä kuin yllä olevasta palvelunumerosta. Kalenteritilauksia ei voi tehdä sähköpostilla tai puhelimella Pardian tai Pardian jäsenjärjestön tai -yhdistyksen toimistosta.

www.pardia.fi/kalenteri

No comments: