Monday, April 7, 2014

Maailmojen valtaus etenee

En erityisemmin tarkoita Krimin autonomista loma- ja karkotusaluetta, vaan nyt Windowsin viimeistä valtausilmoitusta: Jolleivat käyttäjät heti osta heidän määräämiään tuotteita niin maailma tuhoutuu.

Kovalevyt menevät rikki ja kaikki tiedot katoavat.

Järkevät ihmiset syöttävät tuommoisia pelotteita.

Ja kansa uskoo.


Olen itse käyttänyt maailmanlaajuisten hakkerointi ja kiusantekojen takia varmuuden vuoksi eniten Linuxperheen Ubuntuja. Jos joku toimii niin Linux, kun lännessä nostatetaan ICT-valtaus ympäri kaiken maailman.

Kuka se muuten pani kaiken maailman aikoinaan verolle?-)

Pitäisi kuulemma ostaa joku 7 tai 8 versio jostain kaupallisesti tuotetusta monopolipullasta?

Menkää itsekukin itseenne ja ladatkaa koneisiinne Linuxin joku versio.

Ei maksa mitään.

Nyky-Suomessa se on talousnerojemme uskonmantrojen vastaista, se ei kasvata jatkuvasti nousevia johtajien bonuksia eikä niistä ylijääneitä tuottoja saa pussittaa muovikasseihin ja toimittaa ulos Suomesta. :-(


Sillä selvää on että tämä tänään tapahtuva Windowsin maailmanlaajuinen kiristys tulee aika ajoin toistumaan.

Vai vieläkö joku uskoo tämän globaalin maailman asettuvan auvoiseen rauhan aikaan, jossa kukaan ei ole kiinnostunut perunamaistamme tai pikku rahoistamme.

Monta pientä rahaa muodostaa pyramidin.

Ja muutama keltamullalla maalattu mökki perunamaineen muodostaa jo sotilaspoliittisesti kiinnostavan alueen?

Ensi vuonna suunnittelevat kaikkien ministeriöiden lakkauttamista ja kaiken vallan keskittämistä Pääministerin vaalitoimistolle? Siinä menee SM virastoineen, VM.n supervirastotkin muuttavat isäntää tai emäntää, puolustusministeriö fuusioidaan Krimin vapaavaltioon koska siellä on kustannustehokastaa toimintaa, jne...


Muuten kuuluu hyvää, päivä kerrallaan aurinko kurkkii meitä, eikä siitä (vielä) pidä maksaa kuin pienenevillä lapsilisillä, kasvaneilla kiinteistöveroilla ja mitä kaikkea kivaa maamme liitoksissaan natiseva hallitus meille keksikään.


Nimimerkki Tikkis,

ja raukka kun olen niin tämäkin purina on tuotettu Linux-pohjaisella kapinallis-ohjelmistolla.

No comments: