Thursday, October 24, 2013

Niko Simola, Pardian puheenjohtaja


Pardian edustajisto valitsi kaksiportaisessa äänestyksessä uudeksi puheenjohtajaksi Niko Simolan. Niko on toiminut mm. Pardialaisen yhdistyksen pj.nä ja Pardian lakimiehenä. Nykyisin hän oli neuvottelupäällikkö. Siitä virasta ei ole kovinkaan pitkä loikka puheenjohtajaksi.

Ehdokkaita oli ensin yksi, sitten tuli toinen, lopulta myös kolmas. Kaikki hyviä ehdokkaita. Kenen tahansa johdolla olisi voinut luottamuksellisin mielin olla Pardian jäsenjärjestö jatkossakin.

Mutta vain yksi valittiin. Toivon että niiden taustajoukut joiden ehdokkaat eivät "pärjänneet" suljetuissa arpajaisissa eli äänestyksessä eivät ottaisi hernettä nenäänsä. Mielestäni Pardia tarvitsee kaikkien järjestöjen tuen...

Nikolle kannustusta jatkuvaan jaksamiseen!

Seuraava valinta on joulukuussa STTK:n puheenjohtaja, joksi nykyisen tiedon mukaan tullaan äänestämään Merikapteeni Antti Palola.

Pääasia että AY-maailmamme kulkee pinnalla eivätkä kasvavat vastapuolen räkäroiskeet hukuta kokonaan omalla työllään puurtavia kansalaisiamme. Meille ei jaeta muhkeita optioita eikä bonuksia...

ST ry on Pardian jäsen, ja SETELI ry on STTK:n jäsen. ST ry on myös Seteli ryn jäsen...


No comments: